Davorka i njezina pomoćnica Loreta ukrale show s ledenom tortom od avokada

Ledena torta s avokadom gospođe Davorke raspametila je žiri, dok su palačinke Ružice i Barice prošle popravni ispit. Iako su Barica i Ružica imale dva odlična deserta, zapečene palačinke i parfe kremu s malinama, Davorka i njezina pomoćnica Loreta ukrale su show!

“Svaka čast, Davorka! Nismo znali da ste tako dobra slastičarka! Izvrsno! Ti lješnjaci, ta aroma, ma sve pršti okusima!” komentirala je Mateja Domitrović Sabo svaku komponentu na Davorkinom tanjuru, dok im se Mate Janković zahvalio na “slatkom kraju dana”.

“Od Ružice i Barice i ne očekujemo da rade kojekakve moderne inačice deserta. Od njih možete očekivati jako dobre klasične stvari, možda neki izlet iz klasičnog. I upravo su to odradile fantastično! Da bih riječ rekao”, komentirao je Mate koji je (kao i ostatak žirija) sestričnama iz Zeline dao devetke, dok su Davorka i Loreta dobile desetke od Špičeka i Mateje, a devetku od Mate.

“Uopće nismo ljubomorne na desetke. Baš naprotiv, baš nam je drago što je Davorka napokon dobila fine ocjene!” kazala je vesela Ružica, piše Index.hr.

Ako se izuzmu odlične Davorka i Loreta, te Ružica i Barica, ovo je zapravo bio dan ziheraškog kuhanja. Žiri nije bio oduševljen Ivaninom prezentacijom fileta brancina sa špinatom i krumpirom jer smatraju da natjecatelji mogu bolje, samo ako se malo više potrude.

“Ispada da bi svi do kraja natjecanja kuhali brudete, lešade i gulaše. To nije ono što žiri želi! Želimo u njima probuditi želju da sami traže više, da se sami obrazuju i skupljaju što više znanja, otkriju neki novi svijet po pitanju hrane”, objasnio je Mate viziju žirija koja je potpuno suprotna od prezentiranog u tzv. danu kada kandidati igraju na sigurno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...