Dječji vrtić Biograd; “Djeca se odmalena uče istinskim temeljima života”

Oduvijek se zna kako je u biogradskom Dječjem vrtiću vrlo živo, raznoliko i svakako zanimljivo. Stalno se radi prema predviđenim pedagoškim programima, koji su uvijek prezentirani na način da zaintrigiraju mališane ali često i nas odrasle.
Tako je primjerice  projekt „Zastave svijeta“ bio posebno zanimljiva tema.

– Naime, preko priča i slika odvele su nas u daleke zemlje i gradove, gdje smo upoznali najpoznatije svjetske znamenitosti, kazala nam je teta Nikoleta iz vrtića.

U ovom slučaju do Francuske i Pariza, zatim Italije i Kosog toranja u Pisi, te Venecije i vožnje gondolom i slično. Sve to „odradili“ su mališani mješovite skupine „Tigrići“. No, da nije samo to kreativan rad dodajemo i nekoliko fotografija domaćinskih aktivnosti jer treba i jesti i to po mogućnosti zdravo. Svakako moramo naglasiti da se u vrtiću vodi briga o prehrani, odnosno po strogo predviđenom programu zdrave prehrane. Da bi se i mališani okušali u pripremi hrane pobrinula se teta Jadranka iz kuhinje, te je uz njezinu svestranu pomoć pripremljen i zdravi obrok za mališane, a koji će im svakako prijati, pogotovo nakon radnih aktivnosti ili šetnje, jer nakon iznimno hladnog vremena ovih zadnjih dana, svi su s radošću dočekali toplije dane i sunce te pohrlili u šetnju. Na slici koje su nam ustupili vidljivo je da im se u šetnji pridružio i jedan prelijepi pas, koji ih nikako nije napuštao. Još jedan dokaz da su djeca i životinje uvijek bili prijatelji, a prijateljstvo je neprocjenjivo zar ne,- poručuju preko biogradnamoru.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...