Domaća aplikacija koja umjesto vas traži i plaća parking dostupna u Zadru

PayDo nudi pregršt mogućnosti, od traženja slobodnog parkinga do plaćanja mjesta i produženja karte u osam većih hrvatskih gradova, a uskoro će biti dostupna u još dva.

PayDo mogu koristiti vozači u Splitu, Šibeniku, Poreču, Puli, Rovinju, Dubrovniku, Zadru i Osijeku, a od početka svibnja parkirne će karte na ovaj način plaćati Varaždinci i Siščani.

Plaćanje parkinga moguće je putem kartica ili prepaid računa i bez SMS troškova. Posebno je zanimljiva jer omogućava plaćanje svih vrsta karata – od satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih do mjesečnih parkirnih karata. Osim što je besplatna, građanima nudi dodatnu uštedu do 30 posto, kažu iz tvrtke. Uz to, svi će korisnici koji plate MasterCardom do kraja godine dobiti povrat od 10 posto plaćenog iznosa.

Osim toga, preko aplikacije je moguće naći slobodno mjesto što omogućavaju senzori postavljeni na parkinzima. Sva su mjesta označena nakarti unutar sučelja i, jednom kad se automobil parkira, PayDo će ga označiti zauzetim.

Također omogućava plaćanje dnevnih parkirnih kartata izdanih od strane kontrolora. Pregled ukupnog troška dostupan je na mjesečnoj razini i šalje se na mail korisnika, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...