Doris o trudničkim danima: “Beskrajno sam zahvalna svom tijelu koje sve promjene podnosi savršeno”

Glumica, radijska i TV voditeljica i njezin suprug Boris Rogoznica očekuju prinovu u obitelji. Trudna je šest i pol mjeseci no i dalje neumorno radi. Trenutno završava snimanje gastro showa ‘Tri, dva jedan – kuhaj’, aprethodno je odradila show ‘Zvijezdice’. Iako do sada Doris Pinčić Rogoznica nije rado pričala o drugom stanju ipak nije odoljela a da ne otkrije kako podnosi trudnoću te kako na novog člana obitelji priprema četverogodišnjeg sina Donata.

‘Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini. No možda bi to trebalo pitati ljude što oni misle’, izjavila je Doris Pinčić Rogoznica za Studio Jutarnjeg lista.

Dodala je da se svi u obitelji raduju novom članu i jedva čekaju da se rodi. Još ne želi odati ime kćeri, a sina Donata ona i suprug Boris Rogoznica pripremaju za ulogu brata.

‘O tome puno razgovaramo sa sinom i ponašamo se kao da je bebe već s nama, kao što uostalom jest’, rekla je omiljena radijska i televizijska voditeljica. Njezina druga beba stiže u lipnju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...