Doris Pinčić nekoliko tjedana prije poroda uživa u Istanbulu

Televizijska voditeljica Doris Pinčić uskoro treba roditi svoje drugo dijete koje očekuje sa suprugom Borisom Rogoznicom, ali to je nije spriječilo da otputuje u Istanbul.

‘Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini. No možda bi to trebalo pitati ljude što oni misle’, izjavila je nedavno Doris Pinčić Rogoznica.

Većina bi se složila s njom, posebno nakon što je prije nekoliko dana u visokom stupnju trudnoće otputovala sa suprugom u Istanbul i od tamo putem društvenih mreža poslala pozdrave. Osim supruga Borisa Rogoznice,RTL-ovoj voditeljici društvo prave i suradnik Ivan Pažanin kao i glazbenik Luka Nižetić, piše tportal.hr.

Društvo uživa u lijepom vremenu razgledavajući turske običaje i arhitekturu, a najomiljeniji dio dana im je kušanje tradicionalnih specijaliteta.

Prema fotografijama koje je objavila, nitko ne bi ni primijetio da Doris uskoro treba roditi drugo dijete. Ovoga puta nosi djevojčicu, no simpatična Zadranka nije htjela odati koje ime će joj nadjenuti.

Osim putovanja Doris je još uvijek vrlo aktivna i na poslovnom planu, pa nije zapostavila obveze na Narodnom radiju, a svaki tjedan putuje u Beograd na snimanja RTL-ova projekta ‘Zvjezdice’.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...