“Festival kose” po prvi put u Zadru

Frizeri će imati priliku upoznati se s najnovijim svjetskim trendovima, a odnose se na bojanje, šišanje, pramenovanje i izrade frizura na muškim i ženskim modelima, sa svim detaljima što ih lansira Italija za navedeno razdoblje, proljeće-ljeto 2018. godine. Pozivaju se svi frizeri da se uključe u stručni seminar pod nazivom “FESTIVAL KOSE – VALOVI U VAŠOJ KOSI” koji će se u organizaciji tvrtke Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba, a u suradnji sa Zadarskom Županijom te Udruženjem Obrtnika Zadar, održati u Zadru u nedjelju 17. lipnja, s početkom u 14 sati u hotelu Donat – Resort Borik u prostoru velike dvorane.

Stručni seminar vodit će Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte, profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone. Luciano Fai ujedno je i vlasnik Glamour school – škole za frizere u Veroni.

Ovaj događaj je izuzetno značajan za svakog pojedinog frizera jer mu na ovaj način omogućava kontinuirani napredak i usavršavanje kao i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Svaki sudionik na kraju seminara dobiva diplomu “GLAMOUR SCHOOL”.

Na svim modelima bit će prikazan najnoviji makeup za navedeno razdoblje proljeće / ljeto 2018.

Voditeljica seminara je prof. Višnja Poropat. U seminar će biti uključeni i učenici – budući frizeri svih srednjih strukovnih škola s područja županije.

Svi zainteresirani frizeri mogu se obratiti tvrtki Shapeit j.d.o.o., VI Južna obala 13, Zagreb na mobitel 092/345 3292 gospođi Jadranki Šepek najkasnije do 31. svibnja 2018. Poseban gost je vlasnik Queen Magazina, Franco Martini. Na kraju seminara očekuje vas bogata tombola s puno nagrada i različitih iznenađenja za svakog sudionika. Nakon završetka seminara slijedi zajednički domjenak i druženje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...