Antonio Jurjević nastavlja živjeti kroz humanitarni rad prijatelja i braće; “Cijeli Bulevar je sudjelovao u organizaciji koncerta za Petru”

“Zadar Za Petru!” naziv je humanitarnog koncerta koji organizira Humanitarna udruga Antonio Jurjević (udruga u nastajanju), a koji će se održati 18. travnja u Arsenala s početkom u 21 sat. Prihod od ulaznica ide za liječenje 12 godišnje Zadranke Petre Zrilić.

Naime, Petri je potreban još jedan ciklus imunoterapije koji se sastoji od pet faza čija se cijena penje preko 100 tisuća eura.

Prošle godine smo nakon turnira Petri donirali 19 tisuća kuna, a ove godine smo se odlučili organizirati koncert i na taj način pomoći našoj maloj sugrađanki. Nadamo se da će odaziv Zadrana biti velik i da će ljudi na ovaj način pomoći Petri, rekao je Frane Volpi Kobal, glavni organizator humanitarnog koncerta „Zadar za Petru!“, dodajući kako na koncertu nastupaju Tomislav Bralić & Klapa Intrade, Hari Rončević, Dalmatino, Šime Ivčić, Zaratino, Ivica Sikirić – Ićo te grupa DiLema.

Frane je dodao kako u organiziranju humanitarne akcije sudjeluje cijeli kvart Bulevar, svi Antonijevi prijatelji u znak sjećanja na njega.

Ovo nije jedina humanitarna akcija koju ćemo organizirati, želimo da njegovo ime živi kroz naš humanitarni rad, kazao je Frane.

Sveukupno dva mjeseca nam je bilo potrebno da organiziramo koncert. Moram napomenuti kako svi sudionici koncerta nisu naplatili svoj rad, tj. svi rade besplatno, rekla je Bruna Kutija, jedna od organizatorica dodajući kako su se svi ljudi, od izvođača do organizatora sa zadovoljstvom odazvali radu na akciji Zadar za Petru!

Konferenciji za medije prisustvovala su i braća pokojnog Anotnia Jurjevića, Karlo i Josip.

Otvorila se prilika i osjećali smo potrebu i dužnost pomoći Petri te smo krenuli s organizacijom koncerta, rekao je kratko Karlo Jurjević.

Organizatori naglašavaju kako prihod od ulaznice ide za liječenje Petre Zrilić. Ulaznice u prodaju kreću od utorka, a možete ih kupiti, po cijeni od 60 kuna, u Caffe baru Kult, Dišpet, Mala vala, Nita, E.T. i Teatro bar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...