Grdović o mladim danima i ženama: “S 19 sam mogao imati koju god sam htio”

Bio sam odličan učenik, a pokvario sam se u višim razredima osnovne škole. Pao sam šesti razred. Nas 20-ak nismo išli u školu. Bili smo svuda naokolo. Pokojni me ćaća ubio od batina. Nije to od mene očekivao jer sam bio uzoran, rekao je Mladen Grdović (59).

Zadranin se pohvalio fotografijom iz 1979., s početka karijere, kad je imao samo 19 godina. Sa 17 je snimio prvi album “Između poljupca dva”. Ljeti je pjevao po terasama Presleya i talijanske kancone, a zimi po klubovima glazbu Deep Purplea i Led Zepelina, pišu 24sata.

– Tad sam bio jako naivan i neiskusan. Dvije godine kasnije sve se promijenilo. Više nisam bio sramežljiv, jeb*va san koju sam tija – rekao je Mladen. Žali što je i danas silno emotivan. Ponekad, kaže, poželi biti bešćutan, smatra da bi kao takav u životu puno bolje prošao.

– Volio bih biti pokvareniji, to je istina, ali ne u smislu da nekoga prevarim ili povrijedim. Samo toliko da sebe zaštitim, da me ne prevare. Uvijek idem od sebe i mislim kakav sam ja, takvi su i drugi. Nisu, ima puno ljudi koji hoće prevariti – kaže i dodaje da se svaki put rastuži kad čita zlonamjerne napise o sebi.

– Kad Rolling Stonesi u Zagrebu demoliraju hotel, onda se o njima piše kao o svjetskim zvijezdama – kaže.

Supruzi Brankici napravio je razna “veselja”, ali ona je uvijek uz njega. I Mladen to, priznaje, cijeni. Zato uvijek ističe da je ona žena njegova života. Vjenčali su se 1996. u Las Vegasu, a Stojko Vranković mu je bio kum.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...