Humanitarna nota Zadar Night Run-a; U ime svakog natjecatelja organizator će uplatiti 10 kuna za Zakladu Ana Rukavina

U subotu 21.travnja u 21:00h Zadar će biti središte rekreativnog trčanja u Hrvatskoj. Noćna utrka po gradskim ulicama u svom 4. izdanju biti će veća nego ikad. Ove godine se očekuje rekordna posjećenost a organizatori su nam objasnili i u čemu je tajna Zadar Night Run-a:

“Ukratko, sinergija trkača, fenomenalnog okruženja kojeg pružaju zadarske ulice, Gradska vrata i bedemi, atraktivno osvjetljenje i odlična glazba, stvaraju nezaboravnu atmosferu. Jedinstveni format 3u1 (3 utrke – 1 start) osigurava onaj naš šušur na startu i to je to – vrhunski doživljaj sporta i utrkivanja” rekao nam je glavni organizator utrke, Jure Šango.

Napominjemo, na Zadar Night Run-u trkači biraju jednu od tri utrke: 2.5km, 5km ili 10km odnosno trče 1,2 ili 4 kruga oko poluotoka. Start i cilj su kod Gradskih vrata u Foši. Prošlogodišnju utrku trčalo je 1000 trkaća a ove godine je broj trkača ograničen na 1500!!

Ovogodišnje izdanje Sport&ModaZadar Night Run-a ima i humanitarni karakter. Utrka je povezana sa Zakladom Ana Rukavina pa će organizator u ime svakog natjecatelja Zakladi uplatiti po 10 kn!

“Ponosni smo na ovu suradnju sa Zakladom Ana Rukavina. Zaista je lijep osjećaj kad se može pridonijeti radu jedne ovako plemenite udruge. Nadamo se da će i naš skromni doprinos olakšati rad zaklade.” dodao je Šango.

Organizatori napominju da se za trku moguće prijaviti do 19.4. ali da će samo oni koji se prijave i uplate startninu do 10.4. dobiti i atraktivnu majicu sa logotipom utrke pa pozivaju sve zainteresirane da se što prije naprave svoju prijavu I to putem web stranice utrke www.zdnightrun.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...