Instagram uveo dvije nove opcije koje ne prestaju šokirati

Novi Instagram updateovi postaju sve bolji i bolji. Nakon prošlotjednog noviteta koji omogućuje profesionalnim stalkerima da dobiju obavijest kada određena osoba objavi novi Insta Story, danas dolazimo s još dva odlična noviteta.
Instagram se doista brine da ga ni ne pomislimo napustiti, a najnoviji update posebno će oduševiti one koji svaki put uključe kameru na selfie mode.

Riječ je o opciji Focus koja se nalazi pored Superzooma na Insta Storyu i omogućuje fokus na lice osobe koja se fotografira, bila riječ o prednjoj ili zadnjoj kameri. U principu, sve osim onoga što je u fokusu u Focus opciji bit će zamućeno baš kao i u opciji Portrait Mode na iPhoneu, piše fashion.hr

Potrebno je naglasiti kako ova opcija funkcionira samo kada pronađe lice osobe, ne i predmete. Druga opcija je @mention sticker koji se nalazi pored GIF-ova koji su nedavno modificirani i vraćeni. Ovom opcijom ne morate više upisivati @ kako bi tagirali neku osobu i uz @mention će se pojaviti upečatljivi sticker kojim možete naglasiti profil svog prijatelja.

Nažalost, trenutno je @mention dostupan samo na iOS-u, a ne i za Android uređaje, ali Focusu imamo pristup svi, bez iznimke. Sada požurite, upalite selfie kameru i stavite sebe u prvi plan, dalmacijanews. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...