vinkovačka ulica

Iz stana 65-godišnjakinje na Bilom Brigu ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija

U vremenu od početka mjeseca travnja u Zadru, u Vinkovačkoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 65-godišnjakinje odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od studenog prošle godine u Gornjem Karinu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjaka odakle je otuđio namještaj, posuđe, alat i dr. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena , a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U protekli tjedan dana u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu u vlasništvu 21-godišnjaka odakle je otuđio više komada raznog alata. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Sv. Petru,  nepoznati počinitelj je provalio u kamp kućicu u vlasništvu 47-godišnje državljanke Slovenije, odakle je otuđio klima uređaj. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar