Iz stana 65-godišnjakinje na Bilom Brigu ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

U vremenu od početka mjeseca travnja u Zadru, u Vinkovačkoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 65-godišnjakinje odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od studenog prošle godine u Gornjem Karinu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjaka odakle je otuđio namještaj, posuđe, alat i dr. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena , a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U protekli tjedan dana u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu u vlasništvu 21-godišnjaka odakle je otuđio više komada raznog alata. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Sv. Petru,  nepoznati počinitelj je provalio u kamp kućicu u vlasništvu 47-godišnje državljanke Slovenije, odakle je otuđio klima uređaj. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...