Jerbić uoči današnje utakmice protiv Hrvaca: “Igra nam samo pobjeda i tako se moramo postaviti”

U subotu u 17:00 na stadionu Stanovi nogometaše Zadra očekuje dvoboj 27. kola 3. HNL jug protiv Hrvaca. Bit će to prva utakmica pod vodstvom novog trenera Dragana Blatnjaka, koji je klupu Zadra preuzeo početkom ovoga tjedna, nakon prekida suradnje s Vjeranom Simunićem. I u ovaj susret Zadrani ulaze bez kalkulacija – pobjeda je jedina opcija.

– Četiri kola su do kraja, imamo dva boda manje od drugog mjesta i jasno je da nam igra samo pobjeda. Nemamo više pravo na kiks i moramo pokušati dobiti sve do kraja pa vidjeti gdje će nas to dovesti. Sada je najvažnije da sutra pobijedimo Hrvace pa ćemo onda gledati dalje – kaže Jure Jerbić.

Hrvace se trenutačno nalaze na 7. mjestu prvenstvene ljestvice sa 38 bodova i završnicu sezone mogu odigrati bez rezultatskog imperativa.

– Oni će na Stanove sigurno doći rasterećeni, ali i s velikim motivom da nas pokušaju iznenaditi, jer je Zadar, kao bivši prvoligaš, svim klubovima u ovoj ligi poseban izazov.  Dobra su momčad, dosta brza i opasna prema naprijed i nipošto nisu za podcjenjivanje. Znamo da nas ne očekuje laka utakmica i moramo biti spremni na veliku borbu od prve minute.

U prvom dijelu sezone Zadar je u Hrvacama poražen s 2:1.

– Te utakmice mi je posebno žao, jer smo bili puno bolja momčad, ali smo se ispromašivali, a oni su nam iz dvije poluprilike zabili dva gola i dobili nas. Nadam se da ćemo te propuštene prilike tamo naplatiti sutra na našem terenu – za kraj će Jerbić.

Foto: NK Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...