Cestitka_Uskrs

Kristina Colić:”Ne povodite se za trendovima šminkanja, budite svoje i jedinstvene”

Antena Zadar i ove godine zadarske maturantice daruje s besplatnim šminkanjem, frizurama, haljinama, a sve s ciljem ostvarenja maturalnih snova.
Odlučite li se same šminkati, a želite da make-up bude savršen, odaberite look koji ćete nositi i nekoliko puta prije maturalne večere se našminkajte tako. Tako ćete se usavršiti i make-up će za svečanu večeru biti savršen. Ako niste sigurne u svoje umijeće šminkanja u današnjem intervjuu sa zadarskom vizažisticom Kristinom Colić otkrivamo vam male tajne kako make up učiniti dugotrajnim i jedinstvenim.
Svaki dan je usavršavanje i učenje, bilo da je riječ o makeupu ili bilo čemu drugom. Za dobar make up bitno je prije svega ne pretjerivati u viziji koju ste stvorili u glavi, ali uz to treba imati ispraksiranu ruku. Često me pitaju kako pravilno izvući tuš, međutim pravilno izvlačenje tuša ne ide preko noći, to je stvar vježbe, stoga ako se odlučite za stavljanje tuša za svoj maturalni make up, vježbajte danima prije– rekla nam je Kristina Colić
Kako bi zapravo trebao izgledati kućni makeup?
Na pripremljeno lice nanesite tekuću podlogu koja odgovara vašem tenu, niti slučajno ne koristite puno tamniju, zatim korektorom prekrijte nedostatke i sve fiksirajte s vrlo malo pudera u kamenu koristeći veliku četku za puder. Želite li istaknuti oči, usne ostavite neutralnima ili ako ćete istaknuti usne, oči nemojte puno šminkati. Svakako lagano nanesite rumenilo na obraze. U oba slučaja umjetne trepavice su dobrodošle! Sa sobom obavezno morate ponijeti šminku koju ste stavili na usne kako biste je tijekom večeri mogli popraviti-zaključila je Colić

U nastavku pogledajte opušteni i zabavni video intervju s Kristinom, koja nam je otkrila mnoge tajne savršenog makeup-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...