Lesnar iznenadio odlukom; Jesu li Stipe Miočić i UFC znali da će to izvesti?

Lesnarov povratak u UFC u kojem je jedno vrijeme bio prvak u teškoj kategoriji je odgođen! Amerikanac je prije par dana zadržao pojas u svijet hrvanja protiv favoriziranog Romana Reignsa te se očekivalo da mu je to bio posljednji meč prije odlaska u ‘kavez’ najmoćnije MMA organizacije, ali dogodilo se suprotno, donosi tportal.hr.

Kako je objavio direktor WWE-a Vince McMahon ‘Zvijer’ je produljila suradnju barem za novi meč protiv Romana Reignsa na spektakularnoj priredbi na stadionu u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji. (27. travnja). Najvjerojatnije će to zaista biti zadnji hrvački meč Lesnara prije nego što se dogodi ono što priželjkuju svi fanovi MMA-a, a to je da se vrati u UFC.

Inače, da je Lesnarov povratak ‘slobodnoj borbi’ gotova stvar (bez obzira na još jednu borbu u WWE-u u kojoj će najvjerojatnije izgubiti pojas) potvrdio je prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White na još jednoj novinskoj konferenciji kojom se najavljivao UFC 225 (7. srpnja) događaj na kojem će Stipe Miočić braniti titulu teškaškog prvaka protiv najboljeg iz poluteške kategorije Daniela Cormiera.

‘Lesnar je još pod ugovorom s nama, ali nema dogovoren meč. Još mora odraditi nekoliko mečeva s nama’, rekao je White, a zatim šokirao sve odgovorom na pitanje je li moguć meč ‘Zvijeri’ s pobjednikom dvoboja Miočić vs Cormier.

‘Da, to je jedna od opcija’, kratko je rekao White dok je u pozadini zaprepaštenog lica ostao Cormier koji očigledno nije mogao vjerovati da su medijska nagađanja realnost i da mu se smiješi velika zarada u mogućem meču s Lesnarom, naravno ukoliko prije toga svlada našeg Stipu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...