tri, dva, jedan, kuhaj

Loreta i Ivana na začelju ljestvice s bodovima

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Andrea i Barbara ponovno su dospjele na sam vrh tablice s ukupnim bodovima. S obzirom da Splićanke više ne mogu iskoristiti privilegiju ‘odmora od kuhanja’ u showu ‘Tri, dva, jedan –kuhaj!’, to će učiniti Ružica i Barica, koje su u četvrtak navečer dobile tri desetke, pišu 24sata.

– Bravo, cure! Ovdje se vidi da je riječ o staroj školi kuhanja, a nekad se i tih provjerenih stvari treba držati. Odlični tanjuri s pohanim polpetama od brizli, fenomenalna salata od daikona, dok mi je ovaj vaš lovački gulaš s knedlima od krumpira najbolji u epizodi – rekla je Mateja Domitrović Sabo nakon kušanja Ružičinih i Baričinih jela, koja su pritom bila i lijepo prezentirana.

– Nije lako kuhati s ovakvim zadatkom, niti iz namirnica izvlačiti najbolje u tako kratkom roku. I to treba znati cijeniti! Sretan sam što imamo ove gospođe u showu jer pokazuju da ljudi u poznim godinama mogu progresivno kuhati, ne stati kod onoga što se dosad naučilo, već se konstantno unaprjeđivati i biti okružen mladim ljudima – istaknuo je Mate Janković oduševljeno, a komplimente je začinio grupnim zagrljajem i stiskanjem ruku sestričnama.

Ružica i Barica bile su zvijezde večeri zbog dobivenih maksimalnih 30 bodova od strane žirija i nedostajalo im je svega 7 bodova da dospiju na prvo mjesto ovotjednog ukupnog poretka. Na tron su ponovno sjele Andrea i Barbara, čiju je verziju pohanih brizli u krumpirovom tijestu pohvalila Mateja, dok je Ivanu Pažaninu i Mati smetala ‘eksplozija’ začina u gulašu s veprom.

Treće mjesto pripalo je Nikolini i Ottu, koji nisu izmamili veće ocjene od šest za predebele pogačice s veprovinom i ‘kemiju’ od brizli s avokadom i daikonom, dok su Loreta i Ivana ostale na začelju ljestvice.

Dok Ružica i Barica odmaraju od kuhanja, preostalih šest parova borit će se za ostanak u showu. Čiji će se snovi o tituli najboljeg kuharsko-amaterskog para rasplinuti kao sapunica, gledatelji će doznati sljedeći tjedan, od ponedjeljka, 30. travnja.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar