Loreta i Ivana na začelju ljestvice s bodovima

Andrea i Barbara ponovno su dospjele na sam vrh tablice s ukupnim bodovima. S obzirom da Splićanke više ne mogu iskoristiti privilegiju ‘odmora od kuhanja’ u showu ‘Tri, dva, jedan –kuhaj!’, to će učiniti Ružica i Barica, koje su u četvrtak navečer dobile tri desetke, pišu 24sata.

– Bravo, cure! Ovdje se vidi da je riječ o staroj školi kuhanja, a nekad se i tih provjerenih stvari treba držati. Odlični tanjuri s pohanim polpetama od brizli, fenomenalna salata od daikona, dok mi je ovaj vaš lovački gulaš s knedlima od krumpira najbolji u epizodi – rekla je Mateja Domitrović Sabo nakon kušanja Ružičinih i Baričinih jela, koja su pritom bila i lijepo prezentirana.

– Nije lako kuhati s ovakvim zadatkom, niti iz namirnica izvlačiti najbolje u tako kratkom roku. I to treba znati cijeniti! Sretan sam što imamo ove gospođe u showu jer pokazuju da ljudi u poznim godinama mogu progresivno kuhati, ne stati kod onoga što se dosad naučilo, već se konstantno unaprjeđivati i biti okružen mladim ljudima – istaknuo je Mate Janković oduševljeno, a komplimente je začinio grupnim zagrljajem i stiskanjem ruku sestričnama.

Ružica i Barica bile su zvijezde večeri zbog dobivenih maksimalnih 30 bodova od strane žirija i nedostajalo im je svega 7 bodova da dospiju na prvo mjesto ovotjednog ukupnog poretka. Na tron su ponovno sjele Andrea i Barbara, čiju je verziju pohanih brizli u krumpirovom tijestu pohvalila Mateja, dok je Ivanu Pažaninu i Mati smetala ‘eksplozija’ začina u gulašu s veprom.

Treće mjesto pripalo je Nikolini i Ottu, koji nisu izmamili veće ocjene od šest za predebele pogačice s veprovinom i ‘kemiju’ od brizli s avokadom i daikonom, dok su Loreta i Ivana ostale na začelju ljestvice.

Dok Ružica i Barica odmaraju od kuhanja, preostalih šest parova borit će se za ostanak u showu. Čiji će se snovi o tituli najboljeg kuharsko-amaterskog para rasplinuti kao sapunica, gledatelji će doznati sljedeći tjedan, od ponedjeljka, 30. travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...