Na bazenu Zatvorenog plivališta Višnjik održava se „Zadar Open 2018.“; Turnir u vaterpolu za dječake

Ovog vikenda, od petka do nedjelje, na bazenu Zatvorenog plivališta Višnjik održava se „Zadar Open 2018.“, turnir u vaterpolu za dječake U11, 2008. godište i mlađi.

Na turniru koji se održava u organizaciji VK Zadar 1952 nastupit će devet momčadi koje će biti podijeljene u dvije grupe. U grupi A nastupaju VK Zadar 1952 I, Zagreb, OVK POŠK, VK Medveščak i ZPK, a grupu B čine VK Mornar BS, VK Zadar 1952 II, VK Solaris i VK Okruk.

Natjecanje u petak u 18 sati otvaraju svojim nastupom u prvom kolu VK Zadar I i VK Okruk, a sve utakmice prvog kola odigrati će se u razmacima od pola sata, do zadnje utakmice koja je na rasporedu u 21 sat. U subotu su na rasporedu susreti drugog i trećeg kola, s početkom od 10 sati kad se igra prva utakmica, te zadnji nastup koji je rezerviran za 19 sati.

U nedjelju 15. travnja od 10 sati igraju se utakmice za plasman, finale je na rasporedu u 12:20 sati, a u 13 sati zakazana je ceremonija proglašenja pobjednika turnira.

Osim vaterpola, u subotu se igra i odbojkaški susret treće lige za seniore između OK Zadar i OK Mladost 2000. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 1 s početkom u 10:00 sati. U 12 i 15, u dvorani broj 4 igra se prijateljska košarkaška utakmica u kategoriji mlađih kadeta između ŠK Zadar cure i KK Zara.

U nedjelju u 10:30 također u pomoćnoj dvorani 4, ŠK Zadar cure igra još jednu prijateljsku utakmicu, ovaj puta protiv ŽKK Vodice.

U 11:00 sati odigrati će se susret županijske košarkaške lige mlađih kadeta između KK Voštarnica i KK Sonik Puntamika. Utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...