Na Fresh Island Festival stiže Wiz Khalifa

Uz već prije najavljenog američkog repera Lil Pumpa, vlasnika jednog od najvećih hitova “Gucci Gang”, Grammy nominiranog GoldLinka, britanske senzacije J Hus te dj uzora Tim Westwood-a i Statik Selekt-e, na Fresh Island Festival stiže mega zvijezda Wiz Khalifa, kanadska r’n’b seznacija PartyNextDoor, hip-hop avangarda Vince Staples te  Ty Dolla $ign u sklopu zasebnom koncertnog događaja Zero Day s kojim se tradicionalno otvara Festival.

Na pozornicu Fresh Island Festivala vraća se miljenik publike i jedan od najvećih hitmakera hip-hop glazbe, Wiz Khalifa koji na plažu Zrće dolazi opravdati titulu najboljeg nastupa na Fresh Island Festivalu iz 2016. godine. Wiz-u će društvo na plaži Zrće raditi PartyNextDoor, kojemu će ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj. Partynextdoor član je Drakeove OVO izdavačke kuće i pisac brojnih hitova sa Billboard 100 (Wild Thoughts – Dj Khaled feat. Rihanna, Work – Rihanna, Shining,…) . Za sve ljubitelje starijeg hip hop prizvuka sa socijalno osvještenim tekstovima, unikatnog audio vizualnog nastupa festivalsku pozornicu Fresh Island-a zapljusnut će val avangarde kalifornijskog repera Vince Staplesa.

Fresh Island u ovim proljetnim danima okupao je suncem hrvatsku festivalsku scenu te najavio dolazak najvećih svjetskih mainstream glazbenika u Hrvatsku, na plažu Zrće. Festival je na 60% rasprodanog kapaciteta, a organizatori po prvi put očekuju da će se festival rasprodati  prije planiranoga pa upozoravaju sve fanove da svoju ulaznicu kupe već sada.

Festival se održava između 10.-12. srpnja na dvije pozornice INA STAGE @ AQUARIUS CLUB, RINSE FM STAGE @ PAPAYA CLUB, uz program i pre partyije koji počinju već od 8. srpnja u klubovima COCOMO, KALYPSO i ROCKS te Closing After Festival partyija 13.07. što uključuje ukupno tjedan dana nezaboravnog festivalskog doživljaja u kojem će uživati preko 10 000 mladih iz 40 zemalja.

Ulaznice za sve domaće posjetitelje su 50% jeftinije I mogu se kupiti trenutno po cijeni od 545 kn u sustavu Entrio.hr ili direktno na www.fresh-island.org.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...