Nastavljaju se uhićenja zbog tučnjave u Šibeniku; Kaznenu prijavu zaradio 41-godišnjak

Osumnjičeni je 14. travnja oko 13,10 sati u Šibeniku, s ranije prijavljenih 25 osoba, sudjelovao u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja. U ovom sukobu je ozlijeđeno deset sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam lakše, stoji u priopćenju šibenske policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog međusobnog fizičkog sukoba se nastavlja, piše ŠibenikIN.

Policija ponovno navodi da sudionici tučnjave na sebi nisu imali navijačka obilježja, iako je očito da je riječ o sukobu dvije navijačke skupine pred košarkašku utakmicu Šibenik-Zadar koja se prošlu subotu odigrala na Baldekinu. Inače, policija je dan prije utakmice najavila da će policijske snage pokrivati Baldekin te snimati teren prije, za vrijeme i nakon utakmice. No, velika skupina huligana iz Zadra na kraju im je promakla te je sve eskaliralo sukobom kod ‘socijalnog’ u kojem su letjele stolice, a uništen je i štekat obližnjeg restorana.

Podsjetimo, policija je kaznene prijave podigla protiv ukupno 28 sudionika tučnjave,  u četvrtak su priopćili kako su priveli tri osobe s područja Šibenika, 19-godišnjaka, 33-godišnjaka i 34-godišnjaka, a dan prije priveli su četiri osobe s područja Šibenika u dobi od 21 do 39 godina.

Ranije je šibenska policija privela 20 osoba zbog istog sukoba, svi oni su pušteni su na slobodu, protiv njih slijedi utvrđivanje dokaza na račun kojih bi mogli dobiti i tri godine zatvora, a za 12 ispitanih određena je mjera opreza zabrane posjećivanja svih sportskih utakmica i drugih sportskih natjecanja i događaja, izvijestilo je u ponedjeljak Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...