Nije bio njihov dan; Zadranke servirale sirovog lososa i tvrdu rižu

Raca u umaku od goji bobica s knedlama od kruha jelo je o kojem će se još pričati jer je upravo to tanjur kojim su Miroslav i Josip ‘pokosili’ konkurenciju i oduševili žiri te zaradili tri desetke.

– Čestitam, nemam vam što drugo reći, ovo je najbolja raca koju smo probali –  kazao je Tomislav Špiček koji se čak ustao sa svoje stolice kako bi dečkima pružio ruku i odao počast. S Tomekom se složio i Mate Janković te Mateja Domitrović Sabo koja smatra da su napravili božanstveno jelo s fenomenalnim umakom te savršenim knedlama.

Za razliku od njih, Loreta i Ivana nisu bile takve sreće. Osim što im je losos bio apsolutno sirov te ga je žiri odbio kušati, riža im je također bila potpuno sirova i tvrda.

– Danas očito nije bio njihov dan i sve što su servirale je bio apsolutni promašaj i nije bilo dobro – zaključila je Mateja nakon što su simpatične Zadranke dobile tri jedinice za dva neuspjela tanjura.

– Zaslužile smo jedinice i sutra je novi dan –  priznala je Loreta koja se nada da će sljedeći put servirati jestiv i ukusan tanjur, pišu 24sata.

Na kraju dana, tim Zlatno prase zaslužio je ukupno 78 bodova i time ušli u vodstvo naspram Starih puca koje su zaradile svega 43 boda.

Foto: RTL

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...