Niz krađa u danima produženog vikenda; Ukradeno 200 litara goriva, bicikl, torbica, novčanik, betonski stupovi..

Tijekom vikenda, u Zadru je nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio 200-tinjak litara goriva.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U protekla tri mjeseca na Viru, nepoznati počinitelj je s broda u vlasništvu 44-godišnjaka otuđio akumulator, rezervoar, suncobran i dr.. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer ujutro u Zadru, u ulici Josipa J. Strossmayera nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 66-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer oko podne u Zadru, na Širokoj ulici nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 73-godišnje španjolske državljanke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U utorak u poslijepodnevnim satima  u Islamu Grčkom, na predjelu Vlačine nepoznati počinitelj je otuđio 15-tak betonskih stupova u vlasništvu poljoprivrednog obrta, dok je 20-tak stupova izvadio i ostavio. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S utorka na srijedu u Zadru, u ulici Josipa Relje Vladovića nepoznati počinitelj je ispred obiteljske kuće 52-godišnjeg vlasnika otuđio bicikl i solarne lampe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...