Nježni Cro Cop:”Bravo ljudino, imaš srce kao Velebit”

Svi znamo kako je Mirko Filipović veliki ljubitelj životinja. Često je spašavao životinje, a tako je bilo i sad.

– Sinoć kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napuštena psića kako spavaju na travi uz cestu. Vjerojatno su tu izbačeni iz auta. Čujem danas da su danima tu. Bojali su se, ali su ipak nakon vremena došli do mene, nahranio sam ih i vode im dao, a oni zauzvrat stotine pusa dali. Puni su krpelja, a ja sam skinuo one koje sam mogao, ostali su presitni i ne mogu bez pribora. Ujutro ću ih odvesti kod rođaka u garažu i u utorak kod veterinara, da poskida sve krpelje i da ih cijepi. Ako netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. – napisao je Mirko na svom Facebook profilu pa dodao:

Psi su jako mladi, koliko mogu vidjeti oko godinu dana imaju max, a moguće i manje, ali veterinar će točno odrediti starost. Ako se netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih. Psići su predragi i da nemam toliko svojih uzeo bi ih ja sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi. – napisao je Mirko.

Ovaj njegov nesebični čin oduševio  je njegove pratitelje te su ispod objave ostavljali komentare pohvale, piše dalmacijanews.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...