Plivački klub Jadera bogatiji za 19 novih ribica

Uspješno je završen još jedan tečaj obuke neplivača u  Plivačkom kluba JADERA  u ovoj godini. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a u ovom ciklusu obuku je završilo 19 djece u dobi od nepune 4 godine do 9 godina. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima te je trener svoj djeci dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. Za ribice koje nastavljaju sa treninzima u našoj školi plivanja treninzi će se održavati u terminu ponedjeljak/srijeda/petak 17:00 do 17:45, a prvi trening je u srijedu 02.05.2018.

Obuka neplivača traje 15 radnih dana od ponedjeljka do petka svaki dan ukupno 3 tjedna, a sastoji se od: testiranja inicijalnog stanja, rad na suhom, igre u vodi,plovnost u dinamičkom i statičkom položaju te finalno testiranje. Osnovni cilj obuke neplivača je naučiti dijete plivati ne inzistirajući na plivačkoj tehnici. Kroz program dijete će naučiti: pravilno disati tokom boravka u vodi, plutati na trbuhu i leđima, roniti, skakati na noge, te se osloboditi straha od vode. Na kraju programa slijedi provjera znanja i podjela diploma, klupskih majci i prigodnih poklona. Ovisno o tome kako je dijete savladalo obuku može nastaviti s plivanjem u jednoj od grupa naše škole plivanja koja se održava 3xtjedno.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Karmen Bačić, Krešo Bačić, Pave Buljat, Toni Čakarun, Roko Čerina, Mateo Košta, Ivano Kraljev, Lovro Lisica, Matej Mačak, Jere Nekić, Domagoj Pejar, Marija Radan, Karlo Svilarić,  Tia Šopić, Toni Vasilj, Tome Vidaić, Matej Vidaić, Jakov Vidaić, Jakov Zubćić.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., Edgar Nimac.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...