Posebna regulacija prometa na dan utrke Wings for life

Na dan Wings for Life World Run utrke, u nedjelju 6. svibnja 2018., u Zadru će se odvijati posebna regulacija prometa. Informacije o zatvorenim prometnicama i vremenu tijekom kojeg će vrijediti posebna regulacija prometa vidljiva je na karti koju Vam objavljujemo.

Wings for Life World Run 6. svibnja u 13 sati počet će u Zadru i na još 11 lokacija u svijetu. U istom trenutku i s istim ciljem – pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Petu godinu zaredom, Zadar će postati domaćin globalnom pokretu koji je 2014. godine predstavio potpuno novi koncept utrke, prilagođene svim razinama trkača – profesionalcima, amaterima, ali i sudionicima u kolicima. Utrka je svake godine do sada bila rasprodana, a rasprodana je i ove godine s rekordnih 8500 trkača!

Trkači na zadarski start dolaze iz preko 30 zemalja, no najbrojniji su ipak Hrvati koji čine gotovo 90% svih sudionika. Za razliku od prethodnih godina kada su kretali sa zadarskog Foruma, ove će godine potrčati s Liburnske obale i nastaviti trčati već poznatom rutom uzduž Jadranske magistrale.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...