Cestitka_Uskrs

Preston Knowles odlazi iz KK Zadra!

 

Kao grom iz vedra neba u subotu popodne odjeknula je vijest da ponajbolji igrač Zadra Preston Knowlesnapušta klub. Nevisoki je Amerikanac svojim dobrim igrama i zalaganjem u obrani vrlo brzo kupio simpatije domaće publike, a pod žižu šire javnosti došao je nakon incidenta na Gripama kada je udario Matu Kalajžića radi čega je dobio sedam utakmica suspenzije. Na stolu su bile brojne opcije, a na kraju je odlučeno da Knowles ostane u Zadru do kraja sezone, pa je vijest koja nam je danas prezentirana bila svojevrstan šok.

– Mogu potvrditi da Preston, nažalost, odlazi – rekao je sportski direktor KK Zadar Branimir Longin u razgovoru za Basketball.hr.

Na kraju se ispostavilo da su Amerikanca sustigle posljedice za potez iz Splita.

– I trener Aramis Naglić i ja željeli smo da ostane s nama i pomogne nam u završnici sezone nakon što odradi suspenziju, ali ispostavilo se da su problem financije te je procijenjeno da nam je financijski teret njegovog ostanka za tih nekoliko utakmica u ovom trenutku prevelik tako da, nažalost, Knowles napušta klub – kazao je Longin.

Novi je to udarac dalmatinskom abaligašu i treneru Nagliću koji će sada imati puno teži posao u doigravanju i borbi za željeno finale prvenstva Hrvatske, – piše basketball.hr 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...