Prezentacija projekta “Via Dinarica” u zgradi Općine Kolan

U organizaciji Turističkih zajednica Pag, Novalja, Kolan i Povljana u ponedjeljak 23. travnja u općinskoj zgradi u Kolanu održat će se prezentacija projekta “Via Dinarica”.

Uz velika prirodna bogatstva, cijelo dinarsko područje je bogato povijesnim i kulturnim naslijeđem, što predstavlja idealnu priliku za regionalnu suradnju među zemljama koje Dinaridi prirodno povezuju. Upravo s tom idejom nastao je međunarodni projekt Via Dinarica, kojemu su cilj unaprjeđivanje, razvoj i povezivanje potencijala Dinarskoga gorja.

Kroz atraktivne fotografije ovim predavanjem predstavit će se ljepote hrvatskih dinarskih planina i međunarodni planinarski put “Via Dinarica”.

Plava linija “Via Dinarice” prolazi cijelom dužinom otoka Paga i predstavlja idealnu priliku za popularizaciju i brendiranje autohtone turističke ponude otoka Paga na europskom turističkom tržištu putem web-platformi te na turističkim sajmovima.

Via Dinaricu i mogućnosti za uključivanje u nju predstavit će predsjednik Udruge Via Dinarica Croatia i poznati planinarski pisac Alan Čaplar te poduzetnik u turizmu (obiteljski smještaj) Nedeljko Pinezić.

Prezentacija započinje u 18 sati, piše portal otokpag.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...