Prijave u tijeku; Uskoro Prvomajski nogometni turnir “Ljevica 2018”

Drugu godinu za redom Zadrani ponovno imaju mogućnost prijaviti svoju ekipu na sad već tradicionalnom Prvomajskom nogometnom turniru humanitarnog karaktera pod nazivom “Ljevica 2018” koji će se održati 1.5.2018. na Trgu pet bunara s početkom u 10 sati! Kao i prošle godine turnir će se sastojati od ženskog i muškog dijela natjecanja u sustavu tri na tri.

Sportska udruga MNK Ljevica Zadar predstavlja skupinu entuzijastičnih mladih ljudi koji su se okupili sa željom da sudjeluju i organiziraju sportske aktivnosti, promoviraju sport, te aktivno sudjeluju u svojoj lokalnoj zajednici.

Naša sportska Udruga, odnosno klub MNK Ljevica Zadar broji 22 člana koji svakodnevno sudjeluju u radu Udruge. Već drugu godinu za redom nastupamo u trećoj malonogometnoj ligi zadarske županije – (Futsal Zadar). Uz vrlo dobre rezultate u samom natjecanju rad Udruge je prepoznat kroz sudjelovanje
u brojnim humanitarnim akcijama. Naše aktivnosti vidljive su putem svih medija, a posebnu vrstu komunikacije i medijske aktivnosti usmjerili smo ka društvenim mrežama.

Prijavu ekipe možete izvršiti putem e-mail: [email protected], slanjem poruke u inbox na facebook stranicu ili kontaktom na broj mobitela 098/962-5160.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...