Pupić-Bakrač: “Zašto se na popisu studenata koji su diplomirali na Prometnom fakultetu ne nalazi ime Mile Fabijana?”

Marko Pupić-Bakrač, vijećnik u Županijskoj skupštini ponovno aktualizira obrazovanje Mile Fabijana, ravnatelja Županijske uprave za ceste:

“Pristigao je odgovor Mile Fabijana u svezi njegove stručne naobrazbe. Kako stoji u odgovoru, diplomirao je 10.04.1989. godine i ima stručnu spremu VI stupnja inženjera cestovnog prometa (VŠS). Sukladno Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije članak 10., za ravnatelja se traži VSS ili VŠS prometne, graditeljske, ekonomske struke, a za zamjenika ravnatelja traži se VSS  prometne, ekonomske, graditeljske ili pravne struke.

Ispada da zamjenik ravnatelja mora imati višu stručnu spremu od ravnatelja. Nije mi jasno ni  kako je moguće da je Branko Kutija primljen za zamjenika ravnatelja bez natječaja sa stručnom spremom tekstilno-kemijske tehnologije ? Da li je  Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije mijenjan samo kako bi se zaposlilo Branka Kutiju i to bez natječaja? Zašto se u u Monografiji Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje se nalazi popis svih studenata koji su diplomirali od 1984. do 2014. godine, ne nalazi ime Mile Fabijana?”, pita se Marko Pupić-Bakrač.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...