Radio na kojem će Paula Sikirić puštati cajke dijelit će plastične operacije slušateljima

Zasigurno ste već čuli kako će Zagrepčani uskoro dobiti radio na kojemu će se vrtjeti turbofolk glazba. Radiopostaja Extra FM danonoćno će puštati srpske cajke, ali i hrvatske izvođače koji u svojim pjesmama njeguju istočnjački melos. Kontroverzni program bi se trebao početi emitirati ovoga ljeta, a osim probrane glazbe, ciljano će slušateljstvo imati priliku sudjelovati i u specifičnim nagradnim igrama. Navodno će neke od nagrada biti plastične operacije, piše Net.hr.

Extra FM zamijenit će dosadašnji Laganini FM, ali programski je koncept još uvijek ovijen velom tajni jer novi vlasnici najprije moraju dobiti suglasnost Vijeća za elektroničke medije. Iako još nema službene potvrde o tome tko će voditi novi program, šuška se da će to biti blogerica Paula Sikirić, koja je kratko vrijeme vodila emisiju o Big Brotheru pod nazivom “Mala sestra” te voditeljica Ecija Ivušić.

Ta je voditeljska kombinacija sve izglednija s obzirom na njihove objave na društvenim mrežama i česta zajednička druženja. Ivušić se već pohvalila kako je postala radijska voditeljica, a na Facebooku je prekjučer podijelila stranicu Extra FM-a. Gle čuda, isto je učinila i Bibinjka Paula.

Obratite li pažnju na oznake koje stavljaju u svoje instagramske statuse, primijetit ćete da se u posljednje vrijeme na njihovim profilima pojavljuje oznaka #extra. Pametnom dosta!

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...