Rasprodaja 146 državnih vozila: Cijene auta od 600 kuna

Država rasprodaje svoja vozila koja je rashodovala. Ta su vozila koristili ministri, predsjednici sabora, policajci. Početne cijene vozila kreću se već od 600 kuna.
Kupci će u subotu moći birati između 164 rashodovana državnih vozila. Riječ je o voznom parku brojnih ministarstava, državnih institucija, Hrvatskog sabora. Najniža početna cijena na licitaciji iznosi 600 kuna, piše dnevnik.hr.

U licitacijskoj kući očekuju dobar odaziv potencijalnih kupaca.”Najbolje se prodaje srednja klasa. Važno je da se radi o što novijem automobilu koji se što prije može složiti i prodati”, rekao je Mario Primorac, voditelj licitacijske prodaje.

Jedno od najskupljih vozila koje će se u subotu naći na dražbi ima početnu cijenu od 35 tisuća kuna, a njime se vozio ministar poljoprivrede, prenosi dalmacijanews.

Limene ljubimce potencijalni kupci moći će pogledati već od četvrtka.

“Kupci mogu u četvrtak i petak od 10 do 14 sati pogledati vozila. Dakle, ne smiju ih voziti niti ulaziti u vozilo, ali mogu napraviti vizualni pregled”, rekao je Primorac.

Prošlom licitacijom država je zaradila više od milijun kuna, pa od subotnje licitacije svi imaju velika očekivanja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...