Ritam kulturizma 2018.; Poziv za prijavu studentskih radova

Poziv za prijavu studentskih radova koji će se predstaviti u edukativnom dijelu programa projekta Ritam kulturizma 2018. Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru već devetu godinu za redom organiziraju projekt “Ritam kulturizma“, koji će se održavati od 25. do 27. travnja 2018. godine. Budući da je Europska komisija 2018. proglasila godinom kulturne baštine, Ritam kulturizma je ove godine svoju inspiraciju pronašao u kulturnoj baštini pod geslom “Doživi kulturnu baštinu“.

Svake godine projekt donosi bogat edukativni, kulturni, zabavni i sportski program. Edukativni dio programa okuplja različite predavače i stručnjake iz akademske zajednice te javnog i privatnog sektora. U edukativnom dijelu programa ovogodišnjeg Ritma kulturizma predstavit će se različita iskustva vezana uz očuvanje, zaštitu, prezentaciju i valorizaciju kulturne baštine, odnosno različiti načini upravljanja kulturnom baštinom. Međutim, ove će godine svoj rad i iskustva vezana uz kulturnu baštinu imati priliku predstaviti i studenti Sveučilišta u Zadru.

Sukladno navedenome, ovim putem pozivamo sve studente Sveučilišta u Zadru da prijave svoje seminarske, završne i diplomske radove koji s različitih aspekata obrađuju temu kulturne baštine te time sudjeluju u natječaju studentskih radova, od kojih će najbolji biti predstavljeni u edukativnom dijelu programa Ritam kulturizma 2018. Na natječaj se sa svojim radovima mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zadru koji zadovoljavaju uvjete navedene u daljnjem dijelu teksta (Kriteriji za prijavu studentskog rada na natječaj).

Predstavljanje studentskih radova održat će se 26. i/ili 27. travnja 2018. godine na Novome kampusu (Multimedijalna dvorana 117). Najboljih pet radova bit će odabrano za izlaganje u edukativnom dijelu programa Ritma kulturizma, a najbolji od njih osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 500,00 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...