proljetni stil

Sabina Glasovac lepršavom haljinom unijela dašak svježine u saborske klupe

HRT
Tamni način

Hrvatske političarke nerijetko se drže klasičnog stila odijevanja, stoga se stajlinzi poput onih SDP-ove zastupnice Sabine Glasovac redovito izdvajaju iz mase. Aktualnim prijepodnevnom, odnosno postavljanjem zastupničkih pitanja Vladi, počela je 8. sjednica Sabora RH, a vedar proljetni duh u saborske klupe unijela je SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac.

Lijepa 40-godišnja političarka vješto barata odjevnim komadima te ima izražen elegantno-poslovni stil koji ju je tijekom godina doveo do samog vrha liste najbolje odjevenih političarki u Hrvatskoj, piše tportal.hr.

Na novoj saborskoj sjednici zablistala je u lepršavoj cvjetnoj haljini u zemljanim tonovima, koju krase i detalji poput zvonolikih rukava i nabrane tkanine na području struka.

Upečatljivom modelu haljine s djelomično prozirnom tkaninom u gornjem dijelu Glasovac je pridružila veliku ručnu torbu u luksuznoj boji konjaka, dok je po pitanju obuće i frizure odabir pao na narančaste cipele u špic i zaglađen konjski rep. Spomenutu haljinu Sabina Glasovac već je imati priliku nositi prije dvije godine u saborskim klupama, čime je dokazala da nije imuna na modna recikliranja.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar