Sabina Glasovac lepršavom haljinom unijela dašak svježine u saborske klupe

Hrvatske političarke nerijetko se drže klasičnog stila odijevanja, stoga se stajlinzi poput onih SDP-ove zastupnice Sabine Glasovac redovito izdvajaju iz mase. Aktualnim prijepodnevnom, odnosno postavljanjem zastupničkih pitanja Vladi, počela je 8. sjednica Sabora RH, a vedar proljetni duh u saborske klupe unijela je SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac.

Lijepa 40-godišnja političarka vješto barata odjevnim komadima te ima izražen elegantno-poslovni stil koji ju je tijekom godina doveo do samog vrha liste najbolje odjevenih političarki u Hrvatskoj, piše tportal.hr.

Na novoj saborskoj sjednici zablistala je u lepršavoj cvjetnoj haljini u zemljanim tonovima, koju krase i detalji poput zvonolikih rukava i nabrane tkanine na području struka.

Upečatljivom modelu haljine s djelomično prozirnom tkaninom u gornjem dijelu Glasovac je pridružila veliku ručnu torbu u luksuznoj boji konjaka, dok je po pitanju obuće i frizure odabir pao na narančaste cipele u špic i zaglađen konjski rep. Spomenutu haljinu Sabina Glasovac već je imati priliku nositi prije dvije godine u saborskim klupama, čime je dokazala da nije imuna na modna recikliranja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...