Slobodan ulaz na posljednju domaću utakmicu kao zahvala vjernim navijačima

Košarkaši Zadra u subotu igraju svoju posljednju domaću utakmicu u regularnom dijelu sezone HT Premijer lige. U Krešin dom od 19 sati stiže Ribola Kaštela, trenutno posljednjeplasirana momčad s ljestvice hrvatskog prvenstva.

Iako Zadar ulazi u utakmicu kao veliki favorit, Mislav Brzoja poziva na oprez.

– Naravno da smo favoriti i od toga ne treba bježati. Ipak, kao sportaši moramo pokazati respekt prema svakome protivniku. U prošlom kolu Kaštelani su uvjerljivo svladali Jazine i to nam mora biti upozorenje da u utakmicu uđemo maksimalno ozbiljni. Uvjeren sam da ćemo slaviti i pozivam navijače da nas podrže u što većem broju, tim više što će ulaz biti slobodan.

Trener Zadra Aramis Naglić najavio je da će dvoboj s Kaštelanima iskoristiti za uigravanje različitih petorki.

– Bez želje za podcjenjivanjem protivnika, utakmicu s Kaštelima ćemo iskoristiti kako bi isprobali razne postave i petorke na parketu. Naravno, uz želju i namjeru da svi igrači dobiju svoju minutažu, koju će nadam se, iskoristiti na najbolji mogući način, istaknuo je Naglić.

Navijače će razveseliti informacija da je ulaz na subotnju utakmicu besplatan. Naime, kako je riječ o posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela sezone, iz kluba su odlučili kako će navijači na tribine moći besplatno

– Na ovaj način želimo zahvaliti vjernim navijačima na podršci koju smo imali cijele sezone. Ovo nam je posljednja domaća utakmica pred doigravanje i nadamo se da ćemo dobrom posjetom u pozitivnoj atmosferi ući u završnicu prvenstva, poručio je direktor kluba Željko Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...