Specijalističko usavršavanje doktora medicine Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije

Projektni prijedlog ”Specijalističko usavršavanje doktora medicine Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije” odabran je za financiranje u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Specijalističko usavršavanje doktora medicine.

Projektni prijedlog je pripremljen i prijavljen uz tehničku podršku Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE.

Oko 1.400.000 kn dobit će Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije za specijalističko usavršavanje doktora hitne medicine. Riječ je o bespovratnim sredstvima kojima će se financirati jedna specijalizacija iz hitne medicine. U okviru ovog projekta osigurat će se sredstva za plaće specijalizantice te troškove specijalističkog usavršavanja. Provedba projekta trajat će 66 mjeseci.

„Cilj ovog projekta je poboljšanje pristupa visokokvalitetnim uslugama hitne medicine i to kroz povećanje broja specijalizacija iz hitne medicine na primarnoj razini zdravstvene zaštite čime će korisnicima zdravstvenih usluga biti osigurana visokokvalitetna, dostupnija i ravnomjernija skrb na području naše Županije.“ – izjavio je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Predrag Orlović.

Sredstva su odobrena u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga ”Specijalističko usavršavanje doktora medicine” koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” za razdoblje 2014.- 2020. godine.

27. ožujka 2018. godine potpisan je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava čiji su potpisnici Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije, Ministarstvo zdravstva kao Posredničko tijelo razine 1 te Hrvatski zavod za zapošljavanje kao posredničko tijelo razine 2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...