incident u šibeniku

Svih 20 sudionika masovne tučnjave pušteno na slobodu; Najmlađi 2000., najstariji 1974. godište

Šibenik.in

Svih 20 osoba koje je prošle subote zbog masovne tučnjave u blizini željezničkog kolodvora u Šibeniku privela policija puštene su na slobodu, a protiv njih slijedi utvrđivanje dokaza na račun kojih bi mogli dobiti i tri godine zatvora, javlja DORH.

Nakon njihovog ispitivanja je, na temelju čl. 109. st. 7. toč. 1. Zakona o kaznenom postupku, pritvorskom nadzorniku dan nalog da se svi privedeni puste na slobodu. Spis će biti ustupljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku na daljnje nadležno postupanje, odnosno u predmetu slijedi provođenje dokaznih radnji – izvjestili su iz DORH-a, prenosi Šibenik.in.

Najstariji privedeni rođen je1974., a najmlađi 2000. godine.

Međutim, za 12 ispitanih određena je mjera opreza zabrane posjećivanja svih sportskih utakmica i drugih sportskih natjecanja i događaja.

U tučnjavi u subotu nitko od građana nije ozlijeđen, a ozlijeđeno je 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, osam lakše. Jedan teže ozlijeđeni s područja Šibenika je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Klinički bolnički centa Split na daljnje liječenje, priopćili su iz policije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar