Svih 20 sudionika masovne tučnjave pušteno na slobodu; Najmlađi 2000., najstariji 1974. godište

Svih 20 osoba koje je prošle subote zbog masovne tučnjave u blizini željezničkog kolodvora u Šibeniku privela policija puštene su na slobodu, a protiv njih slijedi utvrđivanje dokaza na račun kojih bi mogli dobiti i tri godine zatvora, javlja DORH.

Nakon njihovog ispitivanja je, na temelju čl. 109. st. 7. toč. 1. Zakona o kaznenom postupku, pritvorskom nadzorniku dan nalog da se svi privedeni puste na slobodu. Spis će biti ustupljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku na daljnje nadležno postupanje, odnosno u predmetu slijedi provođenje dokaznih radnji – izvjestili su iz DORH-a, prenosi Šibenik.in.

Najstariji privedeni rođen je1974., a najmlađi 2000. godine.

Međutim, za 12 ispitanih određena je mjera opreza zabrane posjećivanja svih sportskih utakmica i drugih sportskih natjecanja i događaja.

U tučnjavi u subotu nitko od građana nije ozlijeđen, a ozlijeđeno je 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, osam lakše. Jedan teže ozlijeđeni s područja Šibenika je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Klinički bolnički centa Split na daljnje liječenje, priopćili su iz policije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...