Transfer; Bosanac mijenja Luku Modrića?

Gotovo da nema dana a da se ne piše kako Luka Modrić na kraju sezone odlazi iz Reala. Doduše, takvu informaciju nikad nisu pustili ni iz ‘kraljevskog kluba’, a ni hrvatski veznjak, no mediji koji prate zbivanja u Realu, uvjereni su da je to gotova stvar.

Madridski Real godinama je trošio puno novca na transfere, ali u posljednje dvije godine od takvog se postupanja odusato.

Čudno zvuči da su potrošili tek 70 milijuna eura na pojačanja, a ne tako davno te su količine novca trošili samo na jednog igrača, poput Balea ili Jamesa Rodrigueza.

Prema pisanju Diario Gola, ali i još nekih španjolskih medija, Modrić koji već ima 32 godine na kraju sezone ‘sigurno’ napušta Real, a kao zamjena spominje se Miralem Pjanić.

65 milijuna eura koliko ga procjenjuje transfermarkt ne bi trebao biti nikakav problem za Real Madrid, a iako je povezivan s mnogim klubovima jednostavno i Pjanić je svjestan veličine Reala.

Ovaj plemeniti igrač, 28-godišnjak koji trenutno nosi dres Juventusa, već je bio želja Reala još dok je igrao u Lyonu, no do konkretnih pregovora nije nikada došlo.

Odlaskom Luke Modrića nastala bi velika praznina na sredini terena, a Pjanić bi, kako piše Diario Gol, popunio tu poziciju i ne bi se ništa osjetilo na Realovoj igri.

Navodno je čak i Cristiano Ronaldo krenuo u potragu za zamjenom, a upoznat je da Luka Modrić odlazi, pa je i on preporučio bosansko-hercegovačkog veznjaka, piše tportal.hr

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...