Travanj u Pločniku uz Jimmy Pé, RuPaul’s Drag Race i Bass Couture 

Petak, 6.4., 19-21:30h, ulaz slobodan. 
Već se treći tjedan okupljamo slaveći desetu obljetnicu emitiranja pop kulturnog fenomena RuPaul’s Drag Race, a svakim vašim dolaskom, vriskom i smijehom osnažujemo zajednicu istomišljenika i obožavatelja. Svojim mračnim artističkim stilom, ali toplim duhom ovog petka u ulozi voditeljice nam stiže – Moonia.

Petak, 6.4., 21-02h, ulaz slobodan. 
Volumen u revijalnom tonu nastavlja s gostovanjima, a u petak 6. travnja dovode bosanski dubstep dj duo Mental Freedom kojeg čine Benjamin Khan i Skali Yo. Ovaj dvojac dugi niz godina operira po nezavisnoj glazbenoj sceni u susjednoj BiH. Njihov zvuk može se opisati kao dinamična kombinacija primarno dubstepa s primjesama duba, hip hopa i reggaea.

Subota, 7.4., 22-02h, ulaz slobodan. 
Dva i pol mjeseca nakon prve svirke u Pločniku, Babče se vraća za pult. Parti je bio nezaboravan, a ako ste propustili zabavu, ovo vam je ponovljena prilika da si dobro razgazite tenisice. One koji su bili ne trebamo dodatno pozivati jer su si već podcrtali 7.4. u kalendar čim su vidjeli ovu objavu.

Srijeda, 11.4., 22-02h, ulaz slobodan. 
Nova Scena je projekt pokrenut od strane inicijative Iza Scene kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni. Ovaj mjesec to su Niobe – momak iz Belišća/Valpova, 22-godišnji DJ aktivan je na zagrebačkoj sceni nešto manje od godinu dana. Dalko – odrastao u Slavoniji na dramenbejzu i dabstepu, odvrtio sve i svašta, voli duboki i mračni saund iako tu i tamo zavrti nešto veselo.

Četvrtak, 12.4., 22-01h, ulaz slobodan. 
Bass Couture je multimedijski kolektiv/projekt nekolicine mladih entuzijasta i kreativaca, dizajnera, DJa, producenata,… sa strasti prema bass glazbi i sceni. Započinjemo sudjelovanje na hrvatskoj bass sceni i pozivamo vas da dođete s nama plesati uz Kolea i Frenkyboya.

Petak, 13.04.2018., 19-02h, ulaz slobodan. 
Posebna čast nam je pozvati na eksluzivnu, svjetsku premijeru, te puštanje u prodaju novog albuma Ilije Rudmana Paradigma koji će se tri dana poslije pojaviti i u ostatku svijeta. Druženje počinje video prijenosom uživo, od 19-21h u dućanu ploča PDV, koji će uključivati DJ setove i intervjue sa glavnim akterima, te prezentaciju dosadašnjeg rada Imogen Recordingsa, sa naglaskom na novi Ilijin album. Od 22h prelazimo u podrum, i uživanje u setovima Ilije i Antonia.

Subota, 14.4., 22-02, ulaz slobodan. 
Jimmy Pé, producent iz Bratislave, čiji sound ima snažnu bass i future beats notu, ali i izvrstan dound design i igranje zvučnom slikom. Na neke momente neuro, na neke momente hip hop ili trap, igranje ritmikom i plesnim ritmovima je nezaobilazna crta njegove produkcije… Uz njega, također u DJ setu nastupa Koolade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...