VIDEO Luka je pronašao vremena za Utakmicu života i uputio poruku mladima

Luka Modrić živi najbolje dane u nogometnoj karijeri. Njegov Real Madrid pobjedom nad Juventusom 3:0 praktički je osigurao ulazak u polufinale Lige prvaka te najavio pohod na prestižnu europsku titulu. Između brojnih klupskih izazova koji ga očekuju, Luka je pronašao vremena za Utakmicu života i uputio poruku mladim nogometašima i onima koji bi to željeli postati.

”Utakmica života je odlična ideja. Pomoći će brojnim talentima da se afirmiraju i dođu do ugovora. Zato dajem punu podršku ekipi Utakmice života, a emisiju ću redovito pratiti!” izjavio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić i pozvao: ”Utakmica života je tvoja velika prilika, nemoj ju propustiti!”

Sudionici projekta birat će se u četiri hrvatska grada; u Orahovici 1. i 2. svibnja, Šibeniku 4. i 5. svibnja, Kostreni 7. i 8. svibnja te u Zagrebu 10. i 11. svibnja. U svakom gradu stručni stožer predvođen Igorom Štimcem i Mariom Kožulom odabrat će 11 najboljih koji će mjesec dana boraviti i trenirati u nogometnom kampu u Zagrebu. Nakon selekcijskih utakmica i mjesec dana rada s vrhunskim stručnjacima ostat će 11 odabranih koji će 12. lipnja zaigrati Utakmicu života protiv all star ekipe na Maksimiru, a najbolji pojedinac osvaja jednogodišnji stipendijski ugovor s GNK Dinamo.

Čitav projekt javnost će moći pratiti u televizijskoj emisiji koja će se od 14. svibnja emitirati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Utakmicu života pokrenuo je bivši reprezentativac Danijel Pranjić zajedno s partnerom i autorom projekta Ivanom Rukavinom, a emisiju će voditi Fani Stipković. Rad s vrhunskim trenerima, fizioterapeutima i psiholozima omogućit će jednom mladom nogometašu-amateru ostvarivanje snova te jamče da će Utakmica života ubrzo postati hit u svijetu i Hrvatskoj.

Prijave za sudjelovanje u Utakmici života: www.utakmicazivota.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...