Vremenska prognoza za sljedećih 5 dana; Praznik rada sunčan i topao

Idućih sati, osobito poslijepodne, izgledne su lokalne nestabilnosti u dijelovima unutrašnjosti, kako nam sa zapada i sjevera stiže vlažan zrak. Prolaskom frontalnog poremećaja, vjetar će danas prema večeri promijeniti smjer s južnog na sjeverni, tako da će sutra biti vjetrovito, na moru uz jaku buru. U skladu sa strujanjem, sutra će i prolazno malo osvježiti, ali bit će uglavnom sunčano, i suho.

Za vikend slično, i kako će nas grijati sunce, i zapuhat će južina, ponovno će biti sve toplije. U subotu na krajnjem jugu i istoku može pasti koja kap kiše, ali oborina će biti uglavnom rijetka pojava, i bit će toplo, i vrlo toplo, i do 28, 29 stupnjeva u unutrašnjosti Dalmacije, i na istoku unutrašnjosti. Nedjelja će biti uglavnom sunčana, i još koji stupanj toplija, i u Slavoniji, i Baranji, u zaleđu Dalmacije, bit će oko 30, donosi N1.

Početak novog tjedna bit će malo manje topao, ali uglavnom sunčan, i pretežno suh. U ponedjeljak su na istoku unutrašnjosti moguće lokalne nestabilnosti, prolazna kiša i pljuskovi, dok bi u utorak, na Praznik rada, koja kišna kapljica mogla pasti tek navečer, na sjevernom Jadranu. Možete, dakle, planirati roštilje, i aktivnosti na otvorenom na sam Praznik rada, koji će biti uglavnom sunčan, i prilično topao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...