špiček oduševljen

Za češko tradicionalno jelo Zadranke dobile dvije desetke; “Knedle su božanstvene”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iako mu je teško pala činjenica da će morati kušati čak osam jela od svinjetine, Pažanin je u srijedu navečer u showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ bez ikakvog suzdržavanja dodijelio desetku Andreji i Barbari.

“Strašno sam zadovoljan ovime što ste napravili svinjskom kareu, ovakvim modernim pristupom. Taj tač s krušnim mrvicama je stvarno perfektan…”, oduševljen je bio Ivan Pažanin nakon kušanja Andrejinih i Barbarinih pečenih leđa s pireom od jabuke i mrkve. Iznenađena je bila i Mateja Domitrović Sabo, kojoj je tanjur “strahovito dobar”, dok je Tomislav Špiček “skinuo kapu” pred Splićankama. Inovativnost i kreativnost mladih kandidatkinja nagrađene su trima desetkama, njihovim prvim visokim ocjenama u natjecanju, za koje su mislile da ih nikada neće dobiti, piše Index.hr.

I Loreta i Ivana se mogu upisati u klub sretnika jer su za svoje češko tradicionalno jelo, pripremljeno prema receptu Loretine obitelji, dobile iznimno visokih 29 bodova. Zadranke su nagrađene dvjema desetkama od Špičeka i Mateje, dok je kim u umaku bio previše dominantan da bi i Pažanin bio toliko darežljiv.

“Apsolutno nemam nikakve zamjerke. Ništa mi ne strši. Dapače, kim mi paše, to je takvo jelo i ono se tako koristi. Dva sastojka su samo u ovim knedlama, božanstvene su… Ma sve je onako kako treba”, rekao je Špiček i svojom ocjenom oduševio Zadranke, koje su još prošli tjedan bile na mukama zbog tri jedinice.

Vrlo visoke ocjene dobili su i Nikolina i Otto za glazirana rebarca (26) te Robert i Ivan za pečenu potkoljenicu s grah salatom (22), dok su Ružica i Barica, na iznenađenje svih u studiju – podbacile. Od ljubiteljice odojka očekivalo se puno, no dobile su samo 17 bodova za jelo podrijetlom iz njemačke pokrajine Bayern.

Na ljestvici ukupnih bodova poprilična je gužva. Svih osam parova u igri su za vođe timova sljedeći tjedan. Kome će to uspjeti, gledatelji showa saznat će već sutra.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar