Završena trećeligaška sezona; Naslov ponili Mali Caffe i Bali

Protklog vikenda u dvorani O.Š. Stjepan Radić u Bibinjama završena je sezone za trećeligaše. U skupini A vidjeli smo pravu damu. Iako je Briševo kolo prije kraja im bod prednosti u odnosu na Mali Caffe te za protivnika Donje Raštane, Briševljani nisu uspili ostati na vrhu. Raštane su slavili 3:2. Već drugu godinu za redom Briševo gubi trećeligaški naslov, a nakon što je prošle godine to odnijela Samba ove godine to čine Mali Caffe. U utakmici sezone izabranici Ante Vranića su porazili Voštu 8:4 uz sjajnu partiju iskusnog Nevena Šimunca.

Briševo će drugu ligu tražiti kroz kvalifikacije.

Treći u poretku ove skupine završili su momci iz Male Rave, skup odličnih igrača tijekom sezone prosipali su bodove možda gdje nisu trebali te ih je za 1 bod to koštalo druge lige.

U skupini B od početka do kraja sezone na vrhu je bila jedna momčad. Spoj Banjske i Kaljanske mladosti pod jednim imenom Bali funkcionirao je perfektno, a na mapu zadarskog futsala donio je novu zvijezdu. Josip Zelečnić sasvim sigurno nosi titulu najboljeg igrača treće lige bez premca. Bali je sezonu završio sa samo dva poraza te postignutih nevjerovatnih 150 pogodaka.

 

 

Drugu ligu kroz kvalifikacije će tražiti povratnici na futsal mapu Sv. Ante Visočane. Skup nepoznatih mladića predvođeni legendom Dragom Verunicom su igrali sezone odličnu, te nije isključeno kako će zagorčati život momčadi koja će ih dopasti u dodatnim kvalifikacijama, prenosi futsalzadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...