“Život poslije tebe”, nova pjesma Zadranina Mihovila Modrinića Mazije snimana na tri kontinenta

Zadarski kantautor Mihovil Modrinić Mazija nam predstavlja novu pjesmu „Život poslije tebe„ za koju je sam napisao glazbu i tekst te se pobrinuo za glazbenu produkciju.

Nakon objavljenih pjesama „Previše smo htjeli“ i „Neće vrijeme“ ove godine, Mihovil nastavlja u istome tonu te ostaje vjeran pop-rock zvuku te ljubavnim stihovima.

Zanimljivost pjesme je da se snimala na tri kontinenta.

Ono što bi prije 20 godina trajala pola godine sad se zahvaljujući internetu snimilo u 20 dana. Naime, bubanj i gitare su snimljeni Argentini, bas gitara i perkusije u Venezueli, back vokali u Kanadi, stringsi u Brazilu te je na kraju sve ušminkano u studiju Nenada Nakića u Zadru gdje se i snimio vokal.

„Ovo je bio jedan riskantan eksperiment, ali se ispostavilo da je glazba jezik sam za sebe, neovisan o ikakvim granicama“, kaže Mihovil.

Početkom godine je izbacio videospot „Neće vrijeme „ koji je vrlo dobro prošao među publikom  te na YouTubeu broji preko 50.000 klikova na pjesmu, što je poprilično uspješan broj za nekoga tko nema izdavačku kuću i PR mašineriju iza sebe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...