17-godišnji Žarko Pedisić iz Turnja dvostruki je državni prvak, a zlatne medalje osvaja redom na svim natjecanjima

Sedamnaestogodišnji Turanjac Žarko Pedisić na kickbox natjecanjima niže sjajne rezultate.

U posljednje četiri godine je državni prvak a očekivanja trenera opravdao je i ove godine osvojivši zlatne medalje na državnom prvenstvu u Benkovcu i Opatiji u kategoriji do 89 kilograma.

Na natjecanju u Benkovcu takmičio se u disciplini Kick light osvojivši prvo mjesto, te u disciplini Light contact gdje je briljirao najboljim rezultatom.

Uz jako puno rada i truda koje ulaže ovaj Turanjac, od početka tekuće godine zabilježio je Europskim kupom u Karlovcu među 2 tisuće sudionika, nakon čega je uslijedio Grand champion u Bihaću. Unatoč iznimno jakoj konkurenciji, Žarko je osvojio oba zlata.

– Zahvalan sam treneru i mentoru Topaliju koji me je fizički pripremio za svako natjecanje. Isto tako zahvaljujem i Općini Sv. Filip i Jakov što su podržali rad kluba “Pretorian” u kojem treniram. No, ipak, moram napomenuti kako je moja najveća podrška moja obitelj, govori Žarko.

U rujnu s hrvatskom reprezentacijom Žarko odlazi na svjetsko prvenstvo u Italiju, gdje, vjerujemo, medalja neće izostati.

– Svaka pobjeda, svaka borba za mene je novo iskustvo. Svaka je i zahtjevna na svoj način, no kondicijski sam u vrhunskoj spremi pa mi ništa ne predstavlja problem, dodaje ovaj 17-godišnji Turanjac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...