6-godišnji Zadranin Mark Jacob Marcikić ispratit će nogometaše na finalnu utakmicu SP-a u Moskvi

Priliku da na teren istrči s nogometašima koji će pokušati osvojiti titulu svjetskog nogometnog prvaka izborio je Mark Jacob Marcikić (6) iz Zadra, pobjednik McDonald’sova natječaja Pratitelj igrača.

Mladi je Zadranin osvojio dvije ulaznice za finalnu utakmicu FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Moskvi kamo vodi oca, a osim što će biti u društvu svojih omiljenih i  svjetski poznatih nogometaša,  nezaboravne će trenutke provesti u društvu dobitnika iz cijelog svijeta.

Pobjedničku navijačku pjesmu u sklopu nagradnog natječaja „Kako se navija za najdraži tim na FIFA Svjetskom prvenstvu 2018.“  proglasio je tročlani žiri u sastavu Dario Šimić, legendarni hrvatski nogometaš, Marko Lasić Nered, autor najpopularnijih navijačkih pjesama, i Korana Serdarević, nagrađivana književnica i profesorica hrvatskog jezika.

Kol’ko vičem sve me boli

Iz sveg glasa svoje volim

Kad su gore,  kad su pali

Samo nek’ su srce dali

Drži,  ne daj,  zabij gol

Na terenu budi svoj

Mi Hrvati baš smo mali

Al’ smo svakom papra dali

McDonald’s se pobrinuo da prva nagrada uključuje sve što je potrebno kako bi pobjednik i njegov tata doživjeli bezbrižno i nezaboravno iskustvo – povratne avionske karte, hotelski smještaj, ukusne zalogaje te aktivnosti u kampu.

– Veseli nas što i ovim natječajem možemo potaknuti dječju kreativnost i jednom malom vatrenom navijaču omogućiti iskustvo koje će pamtiti čitav život, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Osim pobjednika natječaja za Pratitelja igrača, McDonald’s je proglasio i pobjednicu natječaja „S McDonald’som na FIFA Svjetsko prvenstvo 2018.“ – Bernardu Bursić iz Karlovca. Bernarda je osvojila glavnu nagradu koja uključuje dvije ulaznice za finalnu utakmicu u Moskvi, avionski prijevoz i dva noćenja s doručkom. Priliku da otputuju na SP u Moskvu dobilo je i 10 McDonald’sovih djelatnika i jedno dijete djelatnika koje je nagrađeno kao Pratitelj igrača.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...