Ako vaš muškarac ima neku od ovih 5 osobina bježite glavom bez obzira

Prije nego se s nekim upustite u vezu, provjerite ima li ijednu od ovih osobina, jer one pokazuju da veza s tom osobom baš i nije dobra ideja.

Narcis je
Narcisoidni muškarci su zaljubljeni u sebe, a samim tim i u ideju da su uvijek jedino oni važni. U svakoj svađi moraju biti u pravu, što je već dovoljno grozno, a kad se doda i činjenica da u vezi misle samo na sebe i svoje potrebe, jasno je zašto trebate pobjeći čim prije.

Sumnjivo karizmatičan
Postoje prirodno karizmatični ljudi, a postoje i oni koji su svoju “karizmu” samo naučili dobro glumiti. Muškarac koji zna točno što treba reći da bi dobio određenu reakciju i koji je karizmatičan s ciljem da nešto dobije je muškarac od kojeg se trebate maknuti.

Nezainteresiran za vas
Na početku će možda glumiti da ga zanima kako vam je prošao dan i koji su vaši interesi, ali ako se s vremenom prestane truditi oko vas, olakšajte mu i jednostavno se maknite.

Omalovažava
Neki ljudi se hrane omalovažavanjem drugih jer je to jedini način da se osjećaju dobro. Ako je spuštanje i omalovažavanje njegov standardni način komunikacije, samo je pitanje vremena kad će stvari postati nepodnošljive.

Prebacuje krivnju
Na početku veze se vjerojatno nećete svađati pa neće biti potrebe za prebacivanjem krivnje na vas, ali ako primijetite da to radi drugim ljudima, jasno je da će s vremenom istu stvar raditi i vama. Muškarac koji prebacuje krivnju na nekog drugog ima problem s preuzimanjem odgovornosti, a od takvih treba bježati glavom bez obzira, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...