Četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL opravadalo očekivanja; U Mocirama golova kao pijeska u Sahari!

I prije četvrtfinala se znalo da će Vrsi i Ugljan ponuditi spektakl, a tako je i bilo. Prvi dvoboj je Vrsima donio kapitalnu prednost od četiri razlike na krilima braće Jarmanović. Ugljan je u drugom dvoboju probao s igrom i “igricama” stići zaostatak no nije se moglo, usprkos Filipu Pezelju, prekaljenom majstoru HMNL. Tako je odlična momčad Vrsi produžila svoj put ka polufinalu i Varoši.

Ploča i Tin su nam pružili točno ono sto smo očekivali. Tin je zbio redove i pokazao kvalitetu u obje utakmice dovoljno za prolaz. No ,da ne bi ispalo da je Ploča bila nijemi svjedok četvrtfinala mora se pohvaliti njihova igra,  pogotovo u prvoj utakmici. Nije se bilo bez šansi ni u drugom dvoboju no zaostatak od -2 realno je bilo teško stići s ovakvim Tinom.

No još jednu stvar valja napomenuti , a to je da su utakmice završavale bliže ponoći i da je na tribinama bilo mnoštvo ljudi, a tek je četvrtfinale.

Novi stari drugoligaši su Raštane i Višnjik su imali različit put do potvrde statusa.

Višnjik je u obje utakmice dopustio Visočanima nadu,  ali na koncu i dva poraza koji su ih ostavili u Serie C. Pogotovo je bio napet prvi dvoboj koji je za  nijansu otišao na stranu Višnjika. Upravo se ta gol i psihološka prednost pokazala kapitalnom za uzvrat u kojem je Višnjik sačuvao drugu ligu.

Kad je završio prvi dvoboj Raštana i Briševa činilo se da Rebina djeca sele u rang niže. Poraz od 3:1 s nekompletnim sastavom iz Briševa nije davao veću nadu u uzvratu. “No Škuca no party”. Šime Colic je u revanšu s pet zgoditaka trasirao put ka velikoj pobjedi od čak 12:2 i tako pretvorio Briševo u najvećeg tragičara u sve tri ovogodišnje lige.

 

Četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL  / rezultati

Subota, 05.05.2018

prva utakmica

MNK TIN – MNK PLOČA  2:0

MNK VRSI – MNK UGLJAN 5:1

 

Nedjelja, 06.05.2018

druga utakmica

MNK UGLJAN – MNK VRSI  4:4

MNK PLOČA – MNK TIN  3:5

 

Kvalifikacije za 2.ŽMNL  / rezultati

Subota, 05.05.2018

prva utakmica

MNK VIŠNJIK – MNK SV.ANTE VISOČANE  4:3

MNK RAŠTANE KANNELA  – MNK BRIŠEVO  1:3

 

Nedjelja, 06.05.2018

druga utakmica

MNK BRIŠEVO – MNK RAŠTANE KANNELA  2:12

MNK SV.ANTE VISOČANE – MNK VIŠNJIK  0:4

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...