Dani otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

Dani otvorenih vrata Klasične gimnazije Ivana Pavla II. održat će se od 23. do 25. svibnja u vremenu od 9 do 16 sati, kada uprava ove najstarije odgojno-obrazovne ustanove u Zadarskoj županiji pruža svim zainteresiranima prigodu da o školi saznaju sve što bi željeli znati. Profesori gimnazije uz dijeljenje informacija o ovoj katoličkoj školi zainteresirane posjetitelje darivat će novim brojem školskoga časopisa Bolji svijet, koji je sredinom svibnja izišao četrnaesti put.

Bolji svijet prvi put donosi dojmove roditelja o školi te uz standardne izvještaje s kreativnih radionica, terenskih nastava, nagradnih izleta i putovanja nastavlja s intervjuima sa školskim profesorima. List predstavlja i dvojicu sjemeništaraca, a u rubrici Sa svih strana tekstovi su o raznim aktualnim temama – od australske putopisne reportaže preko esejističkih promišljanja do teksta o Otoku i otočkim mukama.

List predstavlja i učeničke literarne i likovne radove te njihove umjetničke fotografije. Šaljivo se predstavlja i ovogodišnja generacija maturanata uz opširnu reportažu s maturalne ekskurzije u Madrid i Barcelonu. Na 68 stranica u punom koloru baš svatko će nešto naći i za sebe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...